Sokan keresik párjukat az internetes társkereső oldalakon. Vannak akik sikerrel járnak és rövid időn belül társra akadnak, de olyan is elő fordul, hogy valaki már hosszú idő óta, randik tucatjait maga mögött tudva még mindig keresi az "igazit". Rajta segít az Ingyenes Párkeresési Minikurzus.

Akik aktív keresők, azok biztosan számos technikát kialakítottak már, hogy tökéletesítsék a választási folyamatot, az is lehet, hogy már kialakult folyamatot, sablon formákat követve mennek végig egy-egy randevún és szelektálják a jelölteket.

Nekik szeretnénk az internetes társkeresésben olyan segítséget nyújtani, mellyel némi önismereti munkával jobban megismerhetik a személyiségüket, és tudatosabban lesznek képesek menedzselni a párkeresési technikájukat. Ezen technikák elsajátításával valamint személyiségük fejlődése révén más szemszögből is rálátást nyernek a társkeresés folyamatára, ezért az ismerkedés már korai fázisában is felismerhetnek olyan személyiség vonásokat, mely a kapcsolat tovább mélyülését vagy épp megszakítását szorgalmazzák.

Az ingyenes Párkeresési Minikurzus során ezek elsajátításában segítjük a társkeresőket.

Hozzászólások


bababoros

  • Beküldve 4 éve
ez jo lenne ,mert tenyleg regotta keresem parom,
Partner: Társkereső