Hírek


Párizs lett a hűtlenség európai fővárosa a házasságon kívül izgalmakat keresők körében készített európai internetes felmérés szerint.

Hűtlenkedése kedvenc helyszínéről kérdezett meg 950, 30-55 év közötti európait egy internetes társkereső oldal, a Gleeden júliusban. Az üzleti szférában népszerű Gleeden "közvélemény-kutatásának" eredményei persze kétségbe vonhatóak, mégis figye… Tovább

Sokan keresik párjukat az internetes társkereső oldalakon. Vannak akik sikerrel járnak és rövid időn belül társra akadnak, de olyan is elő fordul, hogy valaki már hosszú idő óta, randik tucatjait maga mögött tudva még mindig keresi az "igazit". Rajta segít az Ingyenes Párkeresési Minikurzus.

Akik aktív keresők, azok biztosan számos technikát kialakítottak már, hogy tökéletesí… Tovább

Megújultunk

Teljes egészében megújult társkereső honlapunk. Az oldalt immár új motor hajtja, ami a honlap korábbi változattal ellentétben szebb felületet, több lehetőséget és sallangmentes funkciókat tartalmaz.

A partnerkereső honlap a társat keresőknek szükséges minden funkcióval rendelkezik. Lényegi változás azonban, hogy a felhasználóknak képet kell feltölteniük magukról, ez egyrészt az igényessé… Tovább
Partner: Társkereső